ALD Carmarket

Privatleasing

Er du mere til leasing end køb? Intet problem. Hos ALD Carmarket kan du nemlig selv vælge, om du vil købe eller lease vores brugte biler.

Håndplukkede leasingbiler

Blandt de mange biler til salg på aldcarmarket.dk og i vores to showrooms, har vi nøje udvalgt nogle, som du også har mulighed for at lease.

Leasing er en god løsning for dig, som gerne vil helgardere dig mod uforudsete udgifter. Leasingaftalen omfatter nemlig service og vedligeholdelse. Det betyder, at du blot skal betale en månedlig ydelse (ekskl. årlig ejerafgift, forsikring og dæk) og derfor altid kender udgiften til din bil.

Se hvilken forsikring, vi kan tilbyde dig som leasingkunde.

Sammensæt selv din leasingaftale

Vi har alle sammen forskellige kørselsbehov og forskellig økonomi. Hos ALD Carmarket er det vigtigt for os, at du har mulighed for at vælge en leasingaftale, som matcher dit behov og din økonomi. Når du leaser hos ALD Carmarket, sammensætter du din leasingaftale ved at justere kørselsbehov og leasingperiode. På den måde sikrer vi, at du får den aftale, som er bedst for lige netop dig.

Vælg dit kørselsbehov mellem 10.000 og 40.000 km per år. Mulighederne for valg af leasingperiode varierer fra bil til bil afhængigt af årgang og antal kørte kilometer, men i de fleste tilfælde kan du frit vælge en periode fra 6 måneder og helt op til 36 måneder. I nogle tilfælde kan du også vælge korttidsleasing i ned til seks måneder. Alt efter hvilken kombination du vælger, tilpasses den månedlige leasingydelse.

Fordele ved leasing hos ALD Carmarket

  • ALD Carmarket står for service og vedligeholdelse af bilen

  • Der er ofte en lavere udbetaling (engangsydelse) på en leasingbil end på en bil, du køber

  • Du kender som udgangspunkt dine udgifter i hele leasingperioden

  • Du får mulighed for at skifte bil oftere, end du måske ville ved køb

  • Du skal ikke sælge bilen, men blot aflevere den retur

  • Leasingbilen kan du få udleveret inden for 5-7 hverdage, fordi den allerede står fysisk i vores showrooms

  • Du kan tilvælge en attraktiv leasingforsikring fra kun 441 kr. om måneden med mulighed for tilvalgsdækninger

  • Du kan korttidslease udvalgte modeller i ned til seks måneder

  • Du har mulighed for at vælge opstart af leasingaftale op til 60 dage ude i fremtiden

Trin-for-trin-guide til at lease bil hos ALD Carmarket

Find din leasingbil image

Find din leasingbil

Gå på opdagelse i vores webshop eller i vores showrooms og find den bil, du gerne vil lease

Vælg leasing som finansieringsmulighed image

Vælg 'Leasing'

I vores webshop kan du se alle vores leasingbiler ved at vælge 'Leasing' under 'Finansiering' i filteret. Klik herefter på den bil, du ønsker at lease

Skræddersy leasingaftale image

Skræddersy leasingaftale

Estimér dit kørselsbehov (antal kilometer årligt) og vælg det antal måneder, du vil lease bilen i. Den månedlige leasingydelse justeres efter dine valg i realtid

Ekstraudstyr image

Ekstraudstyr

Tilvælg evt. ekstraudstyr til din leasingbil, f. eks vinterhjul, solfilm, parkeringssensor og anhængertræk. Prisen tillægges den månedlige leasingydelse

Personlige oplysninger image

Personlige oplysninger

Indtast navn, adresse, CPR-nummer og andre oplysninger, så vi kan udforme kontrakten, levere leasingbilen til dig og kontakte dig hvis nødvendigt

Leveringstidspunkt image

Leveringstidspunkt

Vælg leveringsdato og tidsintervallet for leveringen af din leasingbil, hvis du leaser online

Forsikring image

Forsikring

Tilvælg ALDs leasingforsikring fra 441 kr. pr. måned eller angiv dit nuværende forsikringsselskab

Reservationsgebyr image

Reservationsgebyr

Betal et reservationsgebyr på 5.000 kr. med betalingskort eller MobilePay for at gennemføre leasingordren

Bekræftelse image

Bekræftelse

Du modtager herefter en bekræftelsesmail med alle de nødvendige informationer om den videre leasingproces

Underskriv image

Underskriv

Hvis du bliver kreditgodkendt, modtager du herefter leasingaftalen til underskrift.

Betaling image

Betaling

Hvis udbetalingen er større end reservationsgebyret på 5.000 kr. skal du overføre det resterende beløb via linket i den mail du vil modtage. Betalingen skal ske i forbindelse med underskrift af kontrakten, for at vi kan bestille din bil.

Udlevering image

Udlevering

Din leasingbil rengøres og klargøres, inden du enten afhenter den i showroomet eller får den leveret

Gennemgang af bilen image

Gennemgang af bilen

Ved udlevering gennemgår en repræsentant for ALD Carmarket leasingbilen med dig og noterer eventuelle skader samt kilometertal på en udleveringsseddel, som begge parter får en kopi af

Månedlig leasingydelse image

Månedlig leasingydelse

I hele leasingperioden betales den aftalte leasingydelse månedsvis forud via din bank til ALD Carmarket

Serviceeftersyn image

Serviceeftersyn

Under leasingperioden er det vigtigt, at alle serviceeftersyn overholdes inden synsfristen. Synsfristerne findes i leasingbilens servicehæfte

Tilbagelevering af leasingbilen image

Tilbagelevering af leasingbilen

Når leasingperioden slutter, skal bilen afleveres i et FDM-testcenter til check-in. Du modtager en mail med yderligere oplysninger, når tiden nærmer sig

Gennemgang og eventuel efterfakturering image

Gennemgang og eventuel efterfakturering

Hvis der er påført nye skader under leasingperioden eller hvis der er overkørte kilometer, vil disse blive efterfaktureret.

Vil du vide mere?

Hos ALD Carmarket skriver vi det, der står med småt, med stort. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål vedr. leasing og delt dem ind i kategorier, så du nemmere kan finde svar på alt det, du søger.

FAQ: Leasingprocessen

Får svar på alle de spørgsmål, du måtte have, om hvordan du leaser en bil hos ALD Carmarket og hvad der sker i de forskellige steps.

Du kan enten lease en bil via ALDCarmarket.dk eller besøge et af vores showrooms og få en salgskonsulent til at hjælpe dig med at finde den rigtige bil og udforme leasingordren.

Hvis du godt kunne tænke dig en mere udførlig beskrivelse af, hvordan du leaser en bil, kan du finde hjælp i vores guide 'Sådan privatleaser du en bil'.

Du kan privatlease en bil hos ALD Carmarket, hvis du er fyldt 18 år, har kørekort og er kreditgodkendt på baggrund af en kreditvurdering foretaget af ALD Carmarkets kreditafdeling. For at foretage en kreditvurdering laver vi først et præ-tjek via RKI-opslag og dernæst sender vi dig en mail, hvori du skal give adgang til dine bankdata, så vi kan færdiggøre kreditvurderingen. Uanset om du bliver kreditgodkendt eller ej, vil du modtage en mail med besked om dette.

Bliver du kreditgodkendt, vil du modtage en mail fra esignatur, når din leasingkontrakt er klar til underskrift. Kontrakten skal underskrives digitalt med NemID via esignatur inden for 24 timer.

Bestiller du leasingbilen i et af ALD Carmarkets showrooms, skal du afhente bilen i showroomet, når bilen er klar til dig. Bestiller du leasingbilen online, tilbyder vi hurtig levering til din dør for et ekstra leveringsgebyr. Hvis du hellere vil hente bilen i et af vores showrooms, kan du også gøre det. Du bestemmer selv leveringsdato, -tidspunkt og -adresse. Vi leverer til hele fastlandet og alle brofaste øer i Danmark. Du skal befinde dig på leveringsstedet på det aftalte tidspunkt, så du bl.a. kan kvittere for udleveringen. Hvis du bliver forhindret, skal du tage kontakt til os hurtigst muligt.

Når bilen udleveres til dig, gennemgår en repræsentant for ALD Carmarket leasingbilen sammen med dig for at registrere eventuelle skader, fejl og mangler samt antal kørte kilometer ifølge kilometertælleren. Disse specifikationer anmærkes og markeres på en kosmetisk tilstandsrapport, som både du og repræsentanten fra ALD Carmarket underskriver. Sådan sikrer vi, at du ikke ved tilbagelevering af leasingbilen fejlagtigt hæfter for overkørte kilometer eller skader, fejl og mangler, som bilen allerede havde, inden du overtog den.

Leasingbilen tilbageleveres til ALD Carmarket den dag kontraktens periode, som starter på bilens indregistreringsdato, udløber. Hvis denne dag falder i en weekend eller på en helligdag, skal leasingbilen senest tilbageleveres på den sidste hverdag inden udløbsdatoen. Bilen skal tilbageleveres vasket og i rengjort stand med alle de effekter, der var i eller en del af leasingbilen på udleveringstidspunktet. Dette kan fx inkludere nøgler, servicehæfte, sommer- og/eller vinterhjul samt alt eftermonteret ekstraudstyr.

Leasingbilen tilbageleveres til et FDM check-in-værksted, som bl.a. befinder sig ved ALD Carmarkets showrooms i hhv. Fredericia og Taastrup.

FDM gennemgår leasingbilen og sender en FDM check-in-rapport til ALD Carmarket. Denne rapport sammenholdes med den kosmetiske tilstandsrapport, der blev udarbejdet ved udlevering af leasingbilen. Leasingtager hæfter for nye skader og mangler, der ikke fremgår af den kosmetiske tilstandsrapport fra udleveringsdatoen. Herudover aflæses kilometertælleren, og leasingtager faktureres for overkørte kilometer (1,25 kr. per kilometer).

Hos ALD Carmarket kan du privatlease en tidligere leasingbil. Når en tidligere leasingbil leases ud endnu en gang kaldes det releasing. Privatleasing hos ALD Carmarket indebærer altså, at du som privatperson betaler en fast månedlig ydelse for at have den fulde rådighed over en tidligere leasingbil inden for en aftalt leasingperiode og et maksimalt antal kilometer. Derfor er leasing hos ALD Carmarket en kombination af privatleasing og releasing.

FAQ: Leasingkontrakten og vilkår

Bliv klogere på, hvad en leasingkontrakt (ofte kaldet leasingaftale) er, hvad ALD Carmarkets leasingkontrakt indeholder og hvilke vilkår der er, når du leaser en bil hos os.

En leasingkontrakt eller en leasingaftale er en aftale mellem leasinggiver, f.eks. ALD Carmarket, og dig som leasingtager. Denne sikrer både dig og ALD Carmarket. Kontrakten bestemmer alle omstændigheder og vilkår, der drejer sig om leasingaftalen og -bilen.

ALD Carmarkets leasingkontrakt er udfærdiget på grundlag af standardkontrakten, som er udarbejdet i samarbejde mellem FDM og Finans og Leasing.

Leasingkontrakten inkluderer både almindelige bestemmelser ved privatleasing og unikke elementer for dig og dine leasingomstændigheder, f.eks. bilspecifikationer, maksimumkilometer og leasingperiode. For specifikation af de almindelige bestemmelser henviser vi til afsnittet om Almindelige vilkår for privat billeasing i ALD Carmarkets handelsbetingelser.

ALD Carmarkets leasingkontrakt er udfærdiget på grundlag af standardkontrakten, som er udarbejdet i samarbejde mellem FDM og Finans & Leasing.

Leasingtager er den privatperson, f.eks. dig, der leaser bilen og dermed har rådighed over bilen i en aftalt periode.

Leasinggiver er i dette tilfælde ALD Carmarket, der ejer bilen og leaser den ud ved at give privatpersoner brugsretten over den i en bestemt periode.

Begrebet maksimumkilometer dækker over det antal kilometer, du maksimalt må køre om året. Maksimumkilometer er et af de parametre i leasingkontrakten, som du selv kan bestemme. Jo højere antal kilometer du vælger at køre årligt, desto højere bliver den månedlige leasingydelse. Det maksimale kilometertal vil fremgå af din leasingkontrakt.

Når leasingperioden er slut, udregnes det antal kilometer, du rent faktisk har kørt per år. Har du kørt flere kilometer end det maksimalt tilladte, skal du betale 1,25 kr. per overkørte kilometer.

Leasingperioden er den periode, du har aftalt med ALD Carmarket at lease bilen i. Perioden bestemmes af dig som leasingtager, når du bestiller en leasingbil. Den månedlige leasingydelse bliver lavere desto flere måneder, du vælger at lease bilen i.

Leasingperioden tælles fra bilens indregistreringsdato, dvs. fra den dag det registreres, at du har brugsretten over bilen og herefter det aftalte antal måneder frem.

Det er påkrævet, at du for egen regning tegner både ansvars- og kaskoforsikring for leasingbilen i leasingperioden. Du kan enten benytte ALD Carmarkets leasingforsikring eller et andet forsikringsselskab.

Ved eventuelle skader er du forpligtet til at underrette ALD Carmarket samt indsende skadesanmeldelse til forsikringsselskabet.

Som hovedregel må leasingbilen ikke fremlejes, udlånes eller overlades til tredjemand. Dog må leasingtager gerne lejlighedsvist overlade brugen af leasingbilen til familiemedlemmer eller venner. Føreren af leasingbilen skal have gyldigt kørekort.

Leasingbilen må ikke anvendes permanent uden for Danmarks grænser, men må gerne lejlighedsvist opholde sig i udlandet under ferier for eksempel.

Når du leaser en bil hos ALD Carmarket, er der garanti i den forstand, at hvis fabriksgarantien på bilen udløber under leasingperioden, vil ALD Carmarket betale for nødvendige reparationer, der ellers ville være dækket af fabriksgarantien.

Når du først har indgået en leasingaftale med ALD Carmarket, er det kun muligt at ændre visse elementer. Du kan f.eks. tilkøbe 5.000 km ekstra om året, hvilket koster 300 kr. om måneden i resten af leasingperioden og med tilbagevirkende kraft fra leasingperiodens start.

FAQ: Service- og vedligeholdelsesaftalen

Når du indgår en leasingaftale med ALD Carmarket, omfatter den altid en service- og vedligeholdelsesaftale. Nedenfor kan du finde svar på, hvad aftalen indeholder og hvordan du bruger den.

En service- og vedligeholdelsesaftale er en aftale om, at såfremt leasingtager overholder bilens foreskrevne serviceeftersyn, hæfter leasinggiver for eventuelle reparationer, der måtte komme som følge af normal drift og slitage. Service- og vedligeholdelsesaftalen er altid inkluderet i ALD Carmarkets leasingkontrakt.

Service- og vedligeholdelsesaftalen omfatter service og vedligeholdelse af køretøjet i henhold til de foreskrevne serviceeftersyn i bilens service- og instruktionshæfte. Derudover dækker aftalen også reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage.

Læs mere om service- og vedligeholdelsesaftalen her.

Som leasingtager har du pligt til at overholde alle leasingbilens serviceeftersyn, som er angivet i bilens servicehæfte. Det er altså dit eget ansvar at sørge for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt på det korrekte tidspunkt, som er +/- 1.500 km. eller +/- 30 dage i forhold til det serviceinterval, der er fastsat af producenten og forhandleren, jf. bl.a. køretøjets instruktions- og servicehæfte.

Service, vedligeholdelse og reparation skal forhåndsgodkendes af ALD Carmarket, og der skal benyttes et autoriseret værksted anvist af ALD Carmarket.

Hvis serviceeftersyn ikke overholdes, bliver du opkrævet et gebyr. Herudover anses det for misligholdelse af leasingkontrakten, når serviceeftersyn ikke overholdes. Dette betyder, at ALD Carmarket har muligheden for at ophæve leasingaftalen. Ved værdiforringelse/forhøjet afskrivning af bilen eller reparationer forårsaget af manglende service og vedligeholdelse, vil du hæfte for dette.

Vejhjælp er ikke inkluderet i service- og vedligeholdelsesaftalen. Vil man have vejhjælp fra Falck, kan man tilkøbe det som en del af sin ALD leasingforsikring. Det koster 39 kr. ekstra per måned.

De autoriserede værksteder er de værksteder, der er autoriserede af den pågældende bilfabrikant. Er din leasingbil for eksempel en Mercedes, skal du tage til et autoriseret Mercedes-værksted. Er det en Opel, skal du tage til et autoriseret Opel-værksted og så fremdeles.

Hvis din leasingbil er på værksted i længere end tre hverdage, stiller ALD Carmarket en lånebil til rådighed for dig efter de tre hverdage, indtil bilen er repareret. Dette gælder dog kun, hvis årsagen til, at bilen er på værksted, er omfattet af service- og vedligeholdelsesaftalen.

Følgeskader, udbedringer, reparationer, omkostninger eller lignende som følge af misbrug, unormalt brug, uagtsomhed, forsømmelig anvendelse samt trafik- og hærværksskader er ikke omfattet af service- og vedligeholdelsesaftalen. Herudover er hverken bugsering eller udskiftning og reparation af eftermonteret udstyr, bærbart udstyr, væsker, tilsætningsstoffer til brændstof og motorolie, pærer og lygter, ruder, glas, spejle, dæk, fælge, sædevarme, viskerblade, vinterhjul og hjulkapsler heller ikke en del af aftalen. Til sidst er vask og kosmetisk vedligeholdelse samt gebyrer, bøder og afgifter ej heller en del af service- og vedligeholdelsesaftalen.

Når det er tid til, at din bil skal til serviceeftersyn, vedligeholdelse eller reparation, tager du kontakt til ALD Carmarket, som skal underrettes om og forhåndsgodkende den pågældende service. Herefter kører du til det anviste autoriserede værksted med din bil. Værkstederne sender dernæst regningen til ALD Carmarket. Hvis der er foretaget reparationer eller lignende på dele, som ikke er omfattet af service- og vedligeholdelsesaftalen, afregnes dette direkte mellem værkstedet og dig.

FAQ: Udgifter ved leasing

Få et overblik over, hvilke udgifter du har, når du leaser en bil hos ALD Carmarket samt hvad de betyder.

Når du leaser en bil hos ALD Carmarket, skal du først og fremmest betale en udbetaling. Dernæst opkræves du for et forsikringsadministrationsgebyr på 950 kr. Dette er et engangsbeløb, som opkræves ved første månedlige ydelse. Derefter skal du blot betale den aftalte leasingydelse hver måned i resten af leasingperioden. Den totale leasingomkostning for leasingperioden er derfor:

udbetaling + forsikringsadministrationsgebyr + (månedlig leasingydelse * antal måneder i leasingperioden).

Herudover er der potentielle gebyrer (jf. Almindelige vilkår for privat billeasing, pkt. 5.3) samt nogle generelle omkostninger ved at have brugsretten over en bil, som du også bør være opmærksom på. Dette inkluderer bl.a. ejerafgift, forsikring og dæk.

Læs mere om udgifterne ved at lease en bil her.

Udbetalingen er et engangsbeløb, som skal betales senest 48 timer, inden bilen leveres. Ydelsen er mellem 5.000 kr. og 30.000 kr. og afhænger af den valgte bilmodel. Før september 2019 kaldte vi udbetalingen for en ekstraordinær leasingydelse, så hvis du læser 'ekstraordinær leasingydelse' i en kontrakt, som er lavet før september 2019, er dette det samme som det, vi i dag kalder en 'udbetaling'.

Hvis du leaser din bil online, skal du betale 5.000 kr. i reservationsgebyr for at gennemføre bestillingen. Dette beløb er dog en del af udbetalingen, så når denne skal betales, kan du trække de 5.000 kr. fra.

Leasingydelsen er det beløb, du hver måned betaler for at have rådighed og brugsret over bilen, hvilket inkluderer en service- og vedligeholdelsesaftale. Hvis du har tilkøbt ekstraudstyr og/eller ALD Carmarkets leasingforsikring, bliver ydelserne for disse lagt oven i den månedlige leasingydelse.

Den månedlige leasingydelse betales månedsvis forud på den 1. i måneden. Beløbet vil fremgå af din leasingaftale.

Nej, det gør du ikke. Fordi privatleasing hos ALD Carmarket er operationel leasing i stedet for flexleasing, skal du bare aflevere bilen, når din leasingperiode er ved vejs ende, og så er du i princippet færdig med bilen. Derfor hæfter du ikke for nogen restværdi, når du afleverer den tilbage.

Ja, det skal du. Bestiller du online, leverer vi bilen til dig inden for 5-7 hverdage for et ekstra leveringsgebyr. Bemærk, at ved levering af bil starter kontrakten 3-4 dage før levering. Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark og på alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 20.00. Du bestemmer selv hvor og hvornår. Hvis du hellere vil afhente bilen i et showroom, selvom du har bestilt den online, kan du også sagtens vælge det.

Bestiller du leasingbilen i et showroom, skal du afhente den i showroomet, når den er klar til dig.

Hvis du har kørt mere end det maksimalt tilladte kilometertal pr. år, bliver du faktureret for dette, når du tilbageleverer bilen. Herudover hæfter du også for eventuelle nye skader samt reparationer eller værdiforringelse som følge af, at serviceeftersyn ikke er overholdt. Dernæst er der potentielle gebyrer (jf. Almindelige vilkår for privat billeasing, pkt. 5.3), som du hæfter for under specifikke omstændigheder. Til sidst er der selvfølgelig også en række udgifter til forbrug af bilen. Læs mere om udgifterne ved leasing her.

FAQ: Leasingbilerne og udstyret

Har du spørgsmål om, hvor bilerne kommer fra og hvordan det foregår med tilvalg af ekstraudstyr? Så læs med her.

Alle vores biler kommer fra ALD Automotive og har derfor været leaset ud før. Men typisk kun én gang og typisk kun i 1-3 år. Fordi vi kender bilerne og har fulgt dem fra de trillede ud på gaden første gang, kan vi stå inde for, at den bil, du leaser hos ALD Carmarket, er en bil i særklasse.

Alt ekstraudstyr, som i forvejen er en del af leasingbilen eller som du tilvælger, ejes af ALD Carmarket både før, under og efter leasingperioden. Det vil altså sige, at du blot leaser det tilvalgte ekstraudstyr, ligesom du leaser bilen.

Nej, dækskifte er ikke inklusive i den ydelse, du månedligt betaler for at have vinterdæk i din leasingperiode. Når du tilkøber vinterdæk lægges de i bagagerummet, hvor de vil befinde sig, når du henter bilen eller får den leveret. Herefter står du selv for opbevaring af dækkene samt dækskifte.

Du har hverken ret eller pligt til at købe leasingbilen ved endt leasingperiode.

I nogle tilfælde kan det dog være muligt for dig at købe leasingbilen ved endt leasingperiode. Hvis du kontakter ALD Carmarket med et ønske om dette, kan ALD Carmarket først vurdere, hvorvidt dette er muligt, når leasingperioden er tilendebragt. Denne vurdering hviler bl.a. på nedskrivelsen af bilen, markedsprisen for bilen, antal kørte kilometer og andre faktorer.

Et lille udpluk...
Se her hvilke biler, du bl.a. kan privatlease hos ALD Carmarket