ALD Carmarket

Nyheder

Her finder du en oversigt over vores artikler, hvori du kan finde alt fra guides og gode råd til nyheder om bilbranchen og artikler med et særligt fokus.

Hvad er korttidsleasing og hvad er fordelene?

Vil du helst undgå at binde dig for længe til en bil? Så er korttidsleasing lige noget for dig. Du kan nemlig lease en bil i helt ned til seks måneder, og det er der masser af fordele ved. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad korttidsleasing er og om fordelene ved konceptet.

Læs mere

Ønsker du at køre i en brugt bil, men er ikke sikker på og du skal købe eller lease? Begge muligheder har forskellige fordele, og hvilken løsning der er den rette for dig, kommer an på dine behov.

Læs mereVærd at vide om Tesla

Er du nysgerrig på Tesla? Vi gør dig klogere på det amerikanske bilmærke, der har været en pioner i bilbranchen med innovative elbiler. Få indblik i historien, kendetegn, designfilosofi og de mest populære bilmodeller i denne artikel.

Læs mere


De bedste sporty biler

Hvis du leder efter en sporty bil, kan du her finde vores anbefalinger til de bedste biler i sportslig karakter. Vi guider dig i denne artikel igennem forskellige kategorier af sporty biler, der alle har gode, dynamiske køreegenskaber og sporty linjer og design. Vi fremhæver sporty biler i forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde en bil, der matcher dine behov og bildrømme.

Læs mere


Sådan gør du bilen forårsklar

Har du styr på, hvordan du gør bilen klar til forår og godt vejr? Vi har i denne artikel samlet de bedste tips til at få din bil i topform efter vinteren. Du kan også finde lidt inspiration til den ideelle sommerbil.

Læs mere


Værd at vide om Suzuki

Overvejer du en Suzuki som din næste bil? Her kan du blive klogere på alt, der er værd at vide om Suzuki. Du får indblik i bilmærkets historie, kendetegn, populære bilmodeller og meget mere i vores artikel.

Læs mere


Guide: Hvilket luksusbilmærke skal du vælge?

Luksusbiler kendes for deres komfort, ydeevne, teknologi, udstyr og design. Men hvilket luksusbilmærke skal du vælge? I denne guide hjælper vi dig, der sætter pris på de finere ting i livet, til at finde drømmebilen. Læs med og find inspiration til din næste bil, som giver lidt mere luksus i hverdagen.

Læs mereGuide: Alt du skal vide om vinterdæk

For at være sikker på, at du stadig har et godt vejgreb i vintervejret, skal du skifte til vinterdæk. Men hvad er vinterdæk egentligt? Kan de blive for gamle? Og hvordan opbevares de? I denne guide gennemgår vi alt, du skal vide om vinterdæk.

Læs mereGuide: Børn i bilen

Hvis du skal have børn med i bilen, er det ekstra vigtigt, at sikkerheden er i top. Vi guider dig til, hvordan du overholder alle reglerne med børn i bilen, hvad du skal kigge efter, når du vælger autostol, hvilken autostol der passer til dit barn og meget mere.

Læs mere


Bilanmeldelser

Er du i tvivl om hvilken bil, der skal være din næste? ALD Carmarket har testet en række biler i forskellige kategorier for at hjælpe dig godt på vej med at vælge din næste brugte bil.

Find bilanmeldelserne herDe mest populære biler i 2021

Vi har gjort regnskabet op og fundet de fem bilmodeller, vores brugere på ALD Carmarket har kigget allermest på i 2021. Læs med og se, om din bil er på listen eller find inspiration til din næste bil.

Læs mereGuide: Hvilken biltype skal du vælge?

Er du på udkig efter en ny bil, kan du her få overblik over de mest almindelige biltyper på markedet, så du kan blive klogere på, hvilken biltype der passer til dine behov.

Læs mereGuide: Hvilken ekstraordinær bil skal du vælge?

Hvis din drøm er at køre rundt i en lækker luksusbil med suveræn komfort, imponerende design og med alt, der hører sig til, guider vi dig gennem forskellige biler i kategorierne små, store og grønne luksusbiler i denne artikel.

Læs mereGuide: Hvilken SUV-model skal du vælge?

Vil du gerne køre i en bil, der er sporty og praktisk med høj komfort, et godt udsyn og som ofte kan trække tungt? Så skal du læse denne guide. Her kan du blive klogere på forskellige SUV-modeller inden for kategorierne små, store og grønne SUV'er.

Læs mereVærd at vide om det periodiske bilsyn

Det er lovpligtigt at få sin bil synet af en godkendt synshal inden for Færdselsstyrelsens synsfrist. Dette gælder, uanset om du ejer eller leaser en bil. Det periodiske bilsyn er med til at sikre, at bilen overholder de sikkerheds- og miljømæssige krav for biler i Danmark,

Læs mereAlt du skal vide om serviceeftersyn

Serviceeftersyn er vigtige for din bils holdbarhed, sikkerhed og økonomi, fordi du får gennemtjekket bilen og forebygget eventuelle skader regelmæssigt. Men hvad bliver egentlig tjekket, hvornår skal bilen tjekkes og hvor kører du den hen? Vi har lavet en guide med al den viden, du har brug for om serviceeftersyn.

Læs mereDe mest populære biler hos ALD Carmarket i 2020

Vi har gjort regnskabet op og fundet de fem bilmodeller, vores brugere på ALD Carmarkets website har kigget allermest på i 2020. Læs med og se, om din bil er på listen eller find inspiration til din næste bil.

Læs mereVærd at vide om Renault

Er du nysgerrig på det franske bilmærke Renault? Vi tager dig med på en tur ind i hjertet af diamantmærket og gør dig klogere på historien bag, de mest populære modeller, designfilosofien og meget mere.

Læs mereBilferie i efterårsferien

Hvis din efterårsferie i år skal tilbringes i bilen på kør-selv-ferie rundt i Danmark eller til udlandet, kan du blive godt forberedt her. Vi guider dig til, hvad du skal tjekke, vide og pakke inden afgang.

Læs mereDe bedste biler i Danmark

Find inspiration til din næste bil blandt de modeller, der er blevet kåret som årets bil, årets minibil, årets familiebil, årets campingtrækker og årets brugtbil. Vi kører en tur gennem bilhistorien og giver dig overblikket over vinderne siden 2017 her.

Læs mereBedste biler med trækkraft

Hvis du skal bruge en bil til at trække din campingvogn, trailer eller båd, kan du her finde vores anbefalinger til de bedste biler med trækkraft. Vi fremhæver både familiebiler, mindre biler og økonomiske biler med trækkraft, så du kan finde en bil, der matcher til alle dine behov og bildrømme.

Læs mereLive videokald skabte tryghed til at lease bil online

For Kim var det et live videokald med en salgskonsulent fra ALD Carmarket, der gav ham det sidste skub til at lease sin bil 100 % online med et par klik. I denne artikel kan du læse meget mere om hans oplevelse og om hvordan du selv kan booke et videokald med en salgskonsulent og se din næste bil live.

Læs mereSkal du vælge elbil, hybridbil eller plug-in-hybridbil?

Vil du gerne køre grønnere, men har brug for vejledning? Med denne guide kan du blive klogere på forskellene mellem elbiler, hybridbiler og plug-in-hybridbiler, så du kan være sikker på at træffe det bæredygtige bilvalg, der matcher dine behov og ønsker.

Læs mereAlt du skal vide om bilforsikringer

Er du netop blevet bilejer eller overvejer du at købe eller lease en bil? Så læs med her og få styr på din bilforsikring, så du er ordentligt dækket ind. Vi hjælper dig med at finde rundt i junglen af bilforsikringer, så du bl.a. ved, hvad en ansvarsforsikring, kaskoforsikring og førerpladsforsikring dækker.

Læs mereGuide: Sådan bliver du en grønnere bilejer

Har du et ønske om at køre grønnere? Vi har samlet de bedste, grønne tips til dig, så du kan tilpasse din kørsel og opnå en mere energieffektiv køreteknik. Ud over at spare benzin og dermed CO2, vil du også opleve, at du sparer en masse af penge. Hvad, der er godt for miljøet, er ofte også godt for pengepungen.

Læs mere


Godt at vide som bilejer

Er du bilejer og vil du gerne holde din bil godt kørende så længe som muligt? Så skal du huske at sende din bil til regelmæssige servicetjek og holde øje med en masse andre ting for blandt andet at holde din bil sikker, lækker og brændstoføkonomisk. Vi har samlet alt det, du som bilejer skal vide, for at du ikke slider på din bil mere end højst nødvendigt.

Læs mereVærd at vide om Volvo

Er du Volvo-tilhænger? Det er ingen overraskelse - Volvo'er er umådeligt lækre, komfortable og sikre. Få indblik i Volvos historie, hvad der bl.a. har skabt deres ry om høj sikkerhed, hvordan de designer deres biler, hvilke Volvo-modeller der er mest populære og meget mere i vores artikel.

Læs mereDe bedste små biler

Leder du efter en mindre bil? Vi giver dig en rundtur i den lille størrelsesklasse og kommer med anbefalinger til den perfekte mindre bil baseret på dit behov. Hvad enten du søger en lille bybil, pendlerbil eller familiebil, er der en god lille bil til dig.

Læs mereVærd at vide om Volkswagen

Skal din næste bil være en Volkswagen, men er du ikke helt sikker på hvilken model? Vi gør dig klogere på bilmærket, formålet med designet, tankerne bag navngivning af modellerne og mere til, så du bedre kan beslutte dig for præcis hvilken VW-model, der skal være din næste

Læs mereVærd at vide om BMW

Overvejer du at blive BMW-ejer? Det kan vi næsten garantere, at du ikke vil fortryde. Læs med her og find ud af hvorfor, mens du også får lidt ekstra info med om BMW's historie, designkultur og bilmodeller.

Læs mereSådan bliver du klar til kør-selv-ferien

Bliv godt forberedt til sommerens bilferier med vores guide til, hvad du skal tjekke, pakke og vide, inden du tager afsted. Sådan får du en mere overskuelig, sikker og behagelig kør-selv-ferie.

Læs mereVærd at vide om Mercedes-Benz

Er du Mercedes-fanatiker lige som os? Her kan du blive klogere på alt det, der er værd at vide om Mercedes-Benz. Du får indblik i bilmærkets historie, designfilosofi, modelnavngivning og deres mest populære modeller.

Læs mereSådan gør du bilen sommerklar

Over vinteren er din bil blevet udsat for regn, slud, vind og den danske kulde, hvilket har sat sine spor. Vi guider dig til, hvordan du vasker vinteren af og gør din bil sommerlækker og sommerklar med vask, tjek og udskiftning af bl.a. væsker.

Læs mereSkal du vælge benzin eller diesel?

Der er stor forskel på benzinmotorer og dieselmotorer. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige motor ud fra dit kørselsmønster og din økonomi, når du skal vælge, om du skal købe en benzin- eller en dieselbil. Bliv guidet godt på vej med dit valg her.

Læs mereVærd at vide om Ford

Overvejer du Ford som din næste bil? Så er det måske en god idé at gøre dig bekendt med bilmærket. I denne artikel får du indblik i Fords historie, hvilke biltyper Ford laver, hvilke Ford-modeller der er mest populære, hvorfor du skal vælge Ford og meget mere.

Læs mereDe bedste økonomiske biler

Få indsigt i, hvad det vil sige at tænke økonomi ind i dit bilvalg, når du skal købe eller lease en bil. Vi giver dig samtidig anbefalinger til, hvilke økonomiske biler, der er bedst inden for pendler-, familie og luksuskategorien.

Læs mereVærd at vide om Audi

Bliv klogere på alt det, der er værd at vide om Audi. Du får indblik i bilmærkets historie, designfilosofien, hvordan de navngiver deres biler, hvilke modeller der er blandt de mest populære og til sidst hvorfor du skal vælge en Audi næste gang, du skal have ny bil.

Læs mereHvor køber man brugt bil?

Vi guider dig til, hvor du kan købe din brugte bil og giver dig tips til hvilke rettigheder, du har og hvad du skal være opmærksom på afhængigt af, hvor du beslutter dig for at købe din brugte bil.

Læs mere


Skal du købe ny eller brugt bil?

Om du skal købe en ny eller brugt bil er en af de store beslutninger, du skal træffe, når du skal til at købe bil. Vi skitserer fordele og ulemper ved begge løsninger i en guide for at hjælpe dig på vej til den rigtige løsning.

Læs mereSådan plejer du din bil om vinteren

Pleje af din bil er især vigtigt om vinteren, da det er her, de fleste af din bils skader opstår. Med forebyggende pleje før og under vinterperioden, kan du reducere risikoen for skader og dermed slippe for ubehagelige værkstedsudgifter og undgå ulykker. Læs vores bileksperts bedste tips til vinterpleje af din bil her.

Læs mereHvad koster det at have en bil?

Her får du en oversigt over de mest almindelige udgifter, man har som bilejer, hvor ofte udgifterne betales og hvordan du finder ud af, hvor store udgifterne er for dig.

Læs mereSkal du købe eller lease din næste bil?

Svaret på dét spørgsmål afhænger for det første af dig, dine behov og din økonomi. Vi har sammenlignet de to løsninger, så du kan afgøre, om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease.

Læs mereHvad koster det at lease en bil?

Hos ALD Carmarket skriver vi småt med stort. Derfor gør vi også alle dine leasingudgifter gennemsigtige. Med denne artikel ved du præcis, hvilke udgifter du har før, under og efter leasingperioden, når du privatleaser din bil hos os.

Læs mereGuide: Sådan privatleaser du en bil

ALD Carmarkets komplette guide giver dig et overskueligt overblik over, hvordan du privatleaser en bil. Bliv klogere på, hvilke beslutninger du skal tage, når du leaser bilen, hvad du skal være opmærksom på under leasingperioden og hvad der sker, når du afleverer leasingbilen tilbage.

Læs mereHvad er min bil værd?

Hos ALD Carmarket og andre brugtbilsforhandlere kan du ofte få din gamle bil med i en byttehandel, men det kan være svært at vide, hvad bilen egentlig er værd. Vi har samlet en oversigt over, hvilke egenskaber ved din bil, der kan påvirke dens pris.

Læs mereHvad er den bedste familiebil?

De bedste familiebiler er dem, der er rummelige såsom stationcaren, SUV'en og MPV'en. Baseret på jeres præferencer, behov, økonomi og familiestørrelse kan I finde ud af, hvilken type der passer bedst til jeres familie i denne artikel.

Læs mereHvor er bilbranchen på vej hen?

Bilbranchen er i konstant udvikling, og der sker mange spændende forandringer, som vil medføre nye mulighed og bedre kundeoplevelser for bilister nu og i fremtiden.

Læs mere


Guide til køb af brugt bil

Brugtvognsmarkedet kan godt være lidt af en jungle. I ALD Carmarket har vi derfor lavet en guide til dig, der går med tanker om at købe en brugt bil. Med guidens informationer i bagagen, er du godt klædt på, når du skal købe en brugt bil - uanset om det er første, anden eller tredje gang.

Læs mereVærd at vide om releasing

På det fortsat voksende leasingmarked findes der konceptet releasing, som er en smart model med adskillige fordele for dig, der har intention om at lease din næste bil

Læs mereBrugt bil: Kend dine rettigheder

Hvis du er interesseret i at købe brugt bil, er det en god idé først og fremmest at sætte dig ind i de rettigheder, du har som brugtbilskøber. Læs bl.a. om købeloven, reklamationsret, garanti og bilens tidligere skader.

Læs mere