ALD Carmarket

Køb, finansier eller lease din næste bil online

ALD Carmarket har altid et stort udvalg af tidligere leasingbiler. Vi er ejet af ALD Automotive - Europas største udbyder af leasingbiler. Hvert år ophører 400.000 leasingaftaler, og så skal bilerne have ny ejer. Vi håndplukker de bedste danske biler, så kun biler med fuld servicehistorik fra autoriserede værksteder præsenteres for dig. Derfor har vi altid 200 nye, brugte biler fra de 20 mest attraktive mærker at vælge mellem.

14 dages fuld returret

Stort og varieret udvalg

Altid mere end 200 biler og et bredt udvalg på tværs af 20 populære mærker.

100% tryghed

100% tryghed

Du kan se alle detaljer om bilen online og blive guidet gennem hele købs- eller leasingprocessen.

Hurtig levering til døren

Hurtig levering til døren

Vi leverer overalt i Danmark inden for 5-7 arbejdsdage ved online køb.

14 dages fuld returret

14 dages fuld returret

Send bilen retur uden beregning hvis du ikke er tilfreds med dit online køb.

Hvad nu hvis du alligevel bliver lidt skuffet, når du får bilen? Det er her, vi tilbyder noget ud over det sædvanlige. Når du køber en bil online på ALDCarmarket.dk, har du 100 kilometer og 14 dages fuld returret fra leveringsdagen. Er du ikke tilfreds, kan du sende bilen retur uden beregning - ”no questions asked”. Denne service gælder dog kun for kontant og finansieret køb foretaget online.

Det er ikke en service, man kan bruge til at låne en bil gratis. Det er en service, vi tilbyder, så du kan komme ud af aftalen igen uden omkostninger, hvis du ikke er 100 % tilfreds. For vi lever af tilfredse kunder. Bilen skal selvfølgelig afleveres i samme flotte stand, som du modtog den i. Derfor bliver den gennemgået grundigt, når vi kommer ud og henter den. Den skal ligne sig selv, og der må ikke være udskiftet, tilføjet eller fjernet noget. Når bil og registreringsattest er returneret til ALD Carmarket, tilbagebetales det fulde beløb.

Vi sælger kun de brugte biler, vi selv ville have købt. Det løfte kan vi give, fordi vi kender vores biler, og vi kender dem, der har kørt i dem, fra de trillede ud på gaden den allerførste gang. Og fordi vi er kræsne, grundige og har rigtig mange biler at vælge mellem.

Vi udvælger de mest attraktive biler fra ALD Automotive og gennemgår dem i alle detaljer. Kun de bedste biler med ajourførte servicebøger præsenterer vi for dig. Derfor vil du aldrig finde ”en bil med en dunkel fortid” hos os.

Det er ikke en ny bil, du køber. Uanset hvor godt man passer på sin bil, og selvom vi kun udvælger de ypperste eksemplarer, så har brugte biler altid patina. Derfor tager vi billeder af alle eventuelle mærker, vi opdager, når vi gennemgår bilen. Biler, der har levet et aktivt liv, har smilehuller. Men det er ingen hemmelighed hos os.

Vi ved virkelig meget om biler – nogen vil måske endda gå så langt som at kalde os bilnørder. Alle medarbejdere har en stor personlig interesse for biler og mange års erfaring med bilsalg. Så hvis du har spørgsmål til dit næste bilkøb, kan du altid tage en uforpligtende snak med vores dygtige fagfolk via chat, telefon eller e-mail. Du er også altid velkommen i et af vores to showrooms i Fredericia og Taastrup til en snak eller en prøvetur.

Vi gør vores bedste for at tilbyde nogle helt enkle handelsbetingelser. De vigtigste er:

Du skal som hovedregel selv kunne lægge 20 % af bilens pris i udbetaling, og du kan ikke få en finansieringsaftale, hvis du er registreret i RKI. Du skal også have fast bopæl i Danmark. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.

Vælger du at købe bilen online, får du ekstra gode betingelser i form af 14 dage med fuld returret og 100 kilometers kørsel. Det er lidt mere end normalt. Du må også gerne køre længere i de 14 dage, hvis du har brug for det for at være helt sikker, men så bliver du trukket kr. 4,- per kilometer, når du leverer bilen retur.

Køber du bilen online, leverer vi gerne din nye bil til dig på fastlandet og alle brofaste øer i Danmark.

Hvis du køber bilen online og efterfølgende vil aflevere den retur, kommer vi og henter den hos dig.

Vi yder altid 6 måneders mekanisk garanti fra leveringstidspunktet, dvs. at eventuelle fejl på alle mekaniske dele vil blive udbedret af ALD Carmarket, hvis du henvender dig til os inden for det første halve år.

Læs mere om vores handelsbetingelser her.

Kvalitetssikring

De biler, der kan klare vores mekanikeres røntgenblik, gennemgår vi i alle detaljer. Vi udfører mekanisk gennemgang, en grundig rengøring med motorvask og polering, så de står så flot som muligt. Når de er så fine, at vi selv ville blive rigtig glade for at finde dem i vores egen indkørsel, præsenterer vi dem for dig.

Registrering

Registrering

Bilen leveres retur af leasingkunde

Gennemgang

Gennemgang

Alle biler skal igennem uafhængigt check-in hos FDM

Skader

Skader

Alle skader udbedres

50 procent sorteres fra

50 procent sorteres fra

Det gælder alle biler, der har haft alvorlige skader, har huller i servicebogen eller har haft mere end to ejere

Udvælgelse

Udvælgelse

Første udvælgelse sker efter pris, udstyr, kilometerstand, model og farve

Ekstra gennemgang

Ekstra gennemgang

Ekstra gennemgang af maler og mekaniker evt. mindre reparationer eller frasortering

Total makeover

Total makeover

ALD Carmarkets ”Total makeover”: vaskehal, rengøring, støvsugning, polering, motorspuling, dækgejl, vinylmakeup osv.

Manuel gennemgang

Manuel gennemgang

Manuel gennemgang og fotografering af patina og smilehuller

Klar til salg!

Klar til salg!

Med eller uden hjælp. Vi står til rådighed

Vil du vide mere?

Det er måske heller ikke os, men familie og venner, der skal involveres i overvejelserne. Derfor kan du gemme og dele dine favoritbiler, så længe de altså ikke bliver købt af andre brugere. Skulle dét ske, så husk, at vi får rigtig mange biler ind hver måned.

De fleste af vores biler har allerede ekstraudstyr monteret. Generelt vælger vi de biler ud, hvor du får mest for pengene. Det gælder i særdeleshed udstyr, som kan være dyrt at købe til nye private biler. Som noget ekstra kan du tilkøbe anhængertræk, solfilm, vinterdæk og baksensor til en fast pris, hvis bilen ikke allerede har udstyret.

Mens papirerne bliver gjort klar, går vi en sidste runde med en klud og en støvsuger, så din bil står så skarpt som muligt.

Vi leverer din bil dér, hvor du ønsker det på fastlandet og på alle brofaste øer i Danmark inden for 5-7 arbejdsdage. Du vælger selv dato og angiver, om det skal være morgen, middag eller aften. Bemærk, at ved levering af bil til adresse bliver bilen registreret 3-4 dage før ankomst, da bilen skal stå klar med nummerplade, og kontrakten startes derfor 3-4 dage før levering.

Det er vigtigt, at du er på adressen og kan kvittere for bil og nøgler. Skulle du blive forhindret, er det vigtigt, at du hurtigst muligt tager kontakt til os, så vi kan rykke leveringstidspunktet eller adressen. Hvis det passer dig bedre, kan vi også fint levere på din arbejdsplads.

Siden du står foran at skulle have en ny bil, er det måske fordi, du har en gammel én i forvejen, som du gerne vil bytte ud. Måske har dine behov ændret sig eller måske er den gamle bare blevet træt og slidt. Uanset hvorfor du gerne vil have en ny bil, hjælper vi dig af med den gamle. Når du køber en bil hos ALD Carmarket, tager vi nemlig din gamle bil i bytte. Læs mere om konceptet her eller tag kontakt til os - så giver vi dig et godt tilbud.